Rreth nesh

Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal

Agjencia është në shërbim të rreth 300,000 banorëve të qarkut të Vlorës dhe operon në një sipërfaqe prej 2706 km².
Misioni i AULEDA është të ofrojë shërbime dhe të realizojë nisma e projekte për zhvillimin social, ekonomik, kulturor dhe mjedisor të qarkut të Vlorës me qëllim konsolidimin e burimeve, aftësive dhe kompetencave sipas parimeve të zhvillimit njerëzor.

Mirela Koci – Drejtoreshe Ekzekutive e Auleda

PERDITESIME

Promovojme zonën së bashku!

Keni produkte bujqësorë të freskëta? Prodhoni reçelin, verën, rakinë, vajin e ullirit, etj. më të mirë? Keni produkte artizanale... dhe dëshironi ti promovoni? Ne ju ndihmojë të promovoni produktet tuaja!

Njoftim per tender

The Municipality of FINIQ, intends to award a infrastructure & works contract for INFRASTRUCTURE & WORKS – WP4, Del 4.2.1, Del 4.2.2…

READ MORE

Njoftime

Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Vlorë, në kuadër të projektit CREATURES…

READ MORE

Publikime

Livadhja – Pajisjet e Qendrës Kulturore, Del 3.3.4 -Projekti “RyTHM” -Nxitja e Kreativitetit dhe Lidhja e Aseteve Kulturore Përmes…

READ MORE

Partneret