October 23, 2021

2ND   PARTNER   MEETING   MILESTONE   III

Ditën e premte, në datën 22 tetor Bashkia Finiq organizoi takimin e dytë të partnerëve të projektit MileStone III,
October 13, 2021

60 historical buildings of old Gjirokastra on your phone!

Në përmbyllje të projektit IRC Hermes, Auleda – Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal Vlorë, përfundoi vendosjen...
September 14, 2021

INFORMATIVE MEETING HERMES

Takim informues ne kuader te projektit IRC - Hermes, programi Interreg MEd Ballkan, me mesues te shkollave jo publike dhe perfaqesues...
September 14, 2021

MILESTONES III Partners Meeting

Ne daten 22 Korrik, Auleda - Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal, ne cilesine e ekspertit te jashtem per Bashkine Finiq, partneri zyrtar ne Projektin Milestone III,
September 14, 2021

CREATURES Conference

U permbyll me sukses Konferenca - Ekonomia e Kultures dhe Industrise Kreative, organizuar nga DRTK Vlore partner zyrtar ne projekt dhe Auleda- Agjencia e Zhvillimit
September 14, 2021

A WEEKEND IN THE VILLAGE, FINIQ

Ditën e shtunë, datë 29 Qershor, ishim në Finiq për të marrë pjesë në aktivitetin “Fundjavë në fshat” të realizuar nga Bashkia e Finiqit, e cila..