Uncategorized

November 21, 2022

Grow Start UP EUSAIR POPRI YOUTH, National Startup Competition

“Grow Start UP EUSAIR POPRI YOUTH” – National Startup Competition for EUSAIR POPRI YOUTH 2023 On November 11-12-13, 2022, the Local Economic Development Agency – Auleda […]
October 26, 2022

Training sessions for energy efficiency and investments in renewable energy sources

 PRESS   RELEASE On April 7 and 13 April 2022, training sessions for energy efficiency and investments in renewable energy sources participated in training were members of […]
September 23, 2022

Innovation and intellectual property in the marine industry sector.

PRESS  RELEASE Following the SHIPMENT Project, AULEDA, in collaboration with partners from the Adrion Region, capitalizes on it’s initiatives to promote green navigation, innovation and intellectual […]
September 23, 2022

Press conference to present the SOLIS Project to the general public

On Tuesday, December 14, 2021, in  the premises of Frontzou, Politia in Joaninna, the University of Ioaninna organized a press conference to present the SOLIS Project […]
September 23, 2022

AULEDA, took part in the seventh European Congress of Local Government, in Poland

On April 11-12, AULEDA The Local Economic Development Agency, took part in the seventh European Congress of Local Government, which took place in the city of […]
September 23, 2022

PRIORITIES FOR IMPROVING THE INVESTMENT CLIMATE

On January 31, 2022, AULEDA, the local economic development agency, participates as an organization that provides services for SMEs in the next meeting of the national […]
May 20, 2021

Info Day in Gjirokaster

Auleda – Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal Vlorë, organizoi ditën e premte, në datën 9 prill ora 10:00 – 11:15, në ambientet e Hotel Fantasy...
May 26, 2021

Workshop in Gjirokaster

Auleda - Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal organizoi ne kuader te projektit IRC-Hermes, Workshopin me teme "Cilen godine do te shpetoni te paren"
June 1, 2021

Kick-off meeting, Smenswict

U zhvillua sot KICK OFF Meeting i Projektit SMENSWICT, Projekt i financuar me fonde te Komunitetit Evropian, Programi INTERREG Greece- Albania 2014 -2020
September 14, 2021

A WEEKEND IN THE VILLAGE, FINIQ

Ditën e shtunë, datë 29 Qershor, ishim në Finiq për të marrë pjesë në aktivitetin “Fundjavë në fshat” të realizuar nga Bashkia e Finiqit, e cila..
September 14, 2021

CREATURES Conference

U permbyll me sukses Konferenca - Ekonomia e Kultures dhe Industrise Kreative, organizuar nga DRTK Vlore partner zyrtar ne projekt dhe Auleda- Agjencia e Zhvillimit
September 14, 2021

MILESTONES III Partners Meeting

Ne daten 22 Korrik, Auleda - Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal, ne cilesine e ekspertit te jashtem per Bashkine Finiq, partneri zyrtar ne Projektin Milestone III,
September 14, 2021

INFORMATIVE MEETING HERMES

Takim informues ne kuader te projektit IRC - Hermes, programi Interreg MEd Ballkan, me mesues te shkollave jo publike dhe perfaqesues...
October 13, 2021

60 historical buildings of old Gjirokastra on your phone!

Në përmbyllje të projektit IRC Hermes, Auleda – Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal Vlorë, përfundoi vendosjen...
October 23, 2021

2ND   PARTNER   MEETING   MILESTONE   III

Ditën e premte, në datën 22 tetor Bashkia Finiq organizoi takimin e dytë të partnerëve të projektit MileStone III,