Ekipi i Alueda

mirela_koci

Mirela Koci

Drejtoreshe Ekzekutive

Mirela Koci – Drejtore Ekzekutive e Auleda-s prej shtatorit 2010. Ka përfunduar studimet universitare në Universitetin Politeknik të Tiranës për Inxhinieri Tekstili. Mban gradën Doktor Shkencash ne Inxhinieri Mekanike, Materiale te Avancuara (Kompozite). Ajo është Koordinatore për Rrjetin Ndërkombëtar të ILS Leda për Rajonin e Ballkanit Perëndimor, si dhe anëtare e Bordit Ekzekutiv të saj. Anëtare e Këshillit Kombëtar të Shoqërisë Civile për një periudhe 2-vjecare.  Gjatë karrierës së saj ka menaxhuar mbi 50 projekte të financuara nga donator ndërkombëtarë dhe Komuniteti Evropian.

Abono

Amarda Mema

Menaxhere Finance

Amarda Mema, është diplomuar në Universitetin e Tiranës (Shqipëri) në degën Financë – Kontabilitet, duke arritur titullin e kualifikimit financier – kontabiliste. Interesat e saj profesionale përqendrohen në fushën ekonomike dhe projektet e saj aktuale përfshijnë menaxhimin financiar të projekteve të financuara nga BE-ja.

Ajo mban titullin Financiere dhe ka një përvojë të dukshme për organizimin e seminareve, takimeve të ndryshme konsultative me grupet e komunitetit të interesit.

Eksperiencat e saj të mëparshme kanë të bëjnë me institucionet financiare (banka dhe kompani sigurimesh). Ajo ka marrë pjesë në seminare dhe trajnime të ndryshme.

Untitled-1

Nikolla Pulla

Menaxher Projekti

Nikolla ka përfunduar studimet në Universitetin e Tiranës Bachelor në Shkenca Politike dhe Master në Marrëdhënieve Ndërkombëtare. Aktualisht ai është duke vazhduar studimet master në Politika Publike dhe Burime Njerëzore në Universiteti e Masarikut, Ceki. 

Eksperienca e tij është e shtrirë në sektorin e OJF, ku ka shërbyer deri më tani për 4 organizata në Shqipëri. 

Nikolla është pjesë e ekipit që nga viti 2019 në pozicionin e Koordinatorit të Projektit. Ai është përgjegjës për shkrimin, zbatimin, koordinimin të projekteve, gjithashtu me një kontribut aktiv në pjesën e komunikimit.

Ana Taushani

Specialist IT

Ana ka përfunduar studimet në “Universitetin Pavaresia” të Vlorës, Bachelor në Inxhinieri Informatike dhe Master në Sistemet e Informacionit në Ekonomi në “Universitetin e Tiranës”. Tani ajo po ndjek një trajnim online për Business Analytics. Prej një viti (2015-2016)ka qene Specialiste  IT pranë Auleda-s dhe ka qenë pjesë e projekteve të tjera në vitet e fundit.

Pjesë e projektit Swiss Contact: Trajnim i studentëve për të krijuar ueb page duke përdorur HTML dhe CSS. Pedagoge me kohë të pjesshme në Universitetin “Ismail Qemali Vlore” Lënda: Teknologjia e Informacionit dhe Komunikimit, Sistemet e Informacionit në Ekonomia.

Tani punon në Universitetin “Ismail Qemali Vlorë ” si Specialiste IT dhe me kohë të pjesshme tek Auleda.

Tomor Agolli

Pergjegjes logjistike

Tomori ka më shumë se 10 vite që mbështet stafin në pjesën logjistike.