20 Shtator, 2023

“Festivali i Bashtovës: Një festë e Artit, Kulturës dhe Muzikës nën Qiellin e Historisë

Në datat 8 dhe 9 shtator, jashtë mureve të kalasë historike të Bashtovës, u organizua “Festivali i Bashtovës,” një ndërthurje e artit, kulturës, muzikës dhe aktiviteteve […]
20 Shtator, 2023

Takimi ndërkombëtar për bashkëpunim ndërkombëtar, për zhvillimin e qëndrueshëm territorial në Vlorë.

Ditën e hënë, datë 17.07.2023, mirëpritëm në zyrën tonë kryetarë te bashkive, presidentë të rajoneve dhe përfaqësues të programeve ndërkombëtare në Republikën Moldave. Takimi shërbeu si […]
20 Shtator, 2023

 “Promovimi i Vlerave Kulturore në Kavajë: Dita e Informimit të projektit Routes4Culture”

Në Restorant  “Poçeria e  Vjetër” — Në datën 6 Qershor 2023, në Kavajë, pranë ambienteve të këtij restoranti u  organizua “Dita e Informimit të projektit Routes4Culture”, […]
20 Shtator, 2023

Ekipi MILAIO – startup-i shqiptar, i jepet çmimi i tretë në EUSAIR POPRI YOUTH, konkursi ndërkombëtar startup

Në Holiday Inn Hotel, u bë prezantimi i skuadrës MILAIO, e cila u përfaqësua nga nxënëset AnaMari Sulcaj, Joana Dhiamanti dhe Kamila Abazi, të Shkollës Jo […]
20 Shtator, 2023

Zhvillimi i Qëndrueshëm Rajonal (SRD) – tema e diskutimit me studentët e Universitetit të Cincinnati, Amerikë

Më datë 05.05.2023 në Pallatin e Kulturës Labëria, u zhvillua një takim informues me studentët e Universitetit të Cincinatit, të ardhur nga Amerika, ku u trajtua […]
20 Shtator, 2023

Në kuadër të projektit Routes4Culture prezantohen 5 itinerare turistike me një kombinim të atraksioneve kulturore, natyrore dhe jetësore.

Në një ngjarje të rëndësishme për turizmin vendas,  Auleda organizoi një prezantim të suksesshëm të katër itinerareve të reja turistike në Flower Hotel & Resort ne Golem, Kavajë. […]