Orari i zyrës

Ejani dhe na vizitoni në zyrën tonë

  • 08:00 - 16:00

Adresa jonë

Na gjeni në adresën e mëposhtme.


Auleda - Local Economic Development Agency
L.Isa Boletini, Rr. Nermin Vlora Falaski
Kati III 9401 Vlorë, Albania

033 403 237
auledavlore@gmail.com


Keni pyetje?

Nëse keni ide, propozime, rekomandime apo kërkoni më tepër informacion prej nesh, plotësoni formatin bashkëngjitur dhe ne do të mundohemi ti përgjigjemi kërkesave tuaja.