expo2

Expo Milano 2015

AULEDA mori pjesë në iniciativat që KIP International School dhe ILS LEDA organizuan në kuadër të EXPO 2015 në Milano (Itali). Nismat synojnë të afirmojnë rolin udhëheqës të LEDA-ve në përmirësimin e cilesisë së jetesës dhe qëndrueshmërisë së botës.
rewards1

Protagonisti i Vitit 2011

29 Dhjetor 2011 AULEDA dhe Drejtoresha Ekzekutive e AULEDA Znj. Mirela Koci u nderuan nga Bashkia Vlore me cmimin "Protagonistja e Vitit 2011" me motivacionin "Për shërbime ndaj qytetarëve të Vlorës.

rsz_file-page1

Expo 2003 Certificate

18-21 Shtator, Vlore Shqiperi, Auleda dhe Administratori Z. Hasan Hallka u nderuan nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë për prezantimin me sukses në panairin "Expo Vlore 2003".

rewards2

ILS LEDA and EURADA Certificate

Më 4 tetor në Sevilje të Spanjës në ceremoninë e hapjes së kongresit të organizatorëve të këtij eventi u mbajt ceremonia e certifikatave të cilësisë për 5 agjenci të zhvillimit ekonomik lokal në mbarë botën, certifikatë e dhënë në kuadër të Programit EQUAL të EURADA/ILSLEDA.

rsz_certificate_act_now

ACT NOW - National Campaign for a Change in Environment

Më 27 tetor 2010, Auleda u nderua nga Mileukontakt International dhe Ambasada Mbretërore e Holandës për pjesëmarrjen aktive në Act Now - Fushata Kombëtare për Ndryshim në Mjedis.

rewards3

Certificate of Appreciation

Më datë 29 Dhjetor 2011 AULEDA dhe Drejtoresha Ekzekutive e AULEDA Znj. Mirela Koci u nderuan nga Bashkia e Vlorës me Çmimin "Protagonistja e Vitit 2011" me motivacionin "Për shërbime ndaj qytetarëve të Vlorës".

rsz_leda_of_the_month__may_2011

LEDA OF THE MONTH!

Maj 2011, Auleda- Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal të Qarkut Vlorë mori një luledielli të verdhë për përzgjedhjen si LEDa e MUAJIT!