September 14, 2021

MILESTONES III Partners Meeting

Ne daten 22 Korrik, Auleda - Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal, ne cilesine e ekspertit te jashtem per Bashkine Finiq, partneri zyrtar ne Projektin Milestone III,
September 14, 2021

CREATURES Conference

U permbyll me sukses Konferenca - Ekonomia e Kultures dhe Industrise Kreative, organizuar nga DRTK Vlore partner zyrtar ne projekt dhe Auleda- Agjencia e Zhvillimit
September 14, 2021

Fundjave ne fshat, Finiq

Ditën e shtunë, datë 29 Qershor, ishim në Finiq për të marrë pjesë në aktivitetin “Fundjavë në fshat” të realizuar nga Bashkia e Finiqit, e cila..
June 1, 2021

Kick-off meeting, Smenswict

U zhvillua sot KICK OFF Meeting i Projektit SMENSWICT, Projekt i financuar me fonde te Komunitetit Evropian, Programi INTERREG Greece- Albania 2014 -2020
May 26, 2021

Workshop in Gjirokaster

Auleda - Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal organizoi ne kuader te projektit IRC-Hermes, Workshopin me teme "Cilen godine do te shpetoni te paren"
May 20, 2021

Info Day in Gjirokaster

Auleda – Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal Vlorë, organizoi ditën e premte, në datën 9 prill ora 10:00 – 11:15, në ambientet e Hotel Fantasy...