Open Call Mentors​

Thirrje per shprehje interesi per mentore mbi 50+ për Programin Nderkombetar te Mentorimit MAB

Projekti: MAB – Mentoring Across the Borders – Mentorim pertej kufijve, financuar nga BE, nepermjet Programit Erasmus+

Jemi të entuziazmuar të njoftojmë se programi ynë i mentorimit po kërkon mentorë që janë mbi moshën 50 vjeç. Ne besojmë se mentorimi mund të vijë nga të gjitha sferat e jetës dhe të gjitha moshat, dhe po kërkojmë individë me përvojë që janë të gatshëm të ndajnë ekspertizën dhe njohuritë me të mentoruarit tanë.

Programi ynë i mentorimit ofron udhëzime dhe mbështetje për individët të cilët kërkojnë të përmirësojnë jetën e tyre personale ose profesionale. Si mentor, do të keni mundësinë të ndani aftësitë, përvojën dhe mençurinë tuaj me ata që mund të përfitojnë nga njohuritë tuaja.

Nëse jeni mbi moshën 50 vjeç dhe keni pasion për mentorimin, do të donim të dëgjonim nga ju. Ju lutemi na kontaktoni në auledavlore@gmail.com për të mësuar më shumë rreth programit tone, per te derguar CV-ne tuaj dhe se si mund të përfshiheni.

Faleminderit që vleresuat këtë mundësi, që nëpërmjet mentorimit ti japim dicka komunitetit.