Open Call Mentees

Thirrje e hapur per te rinj qe deshirojne te jene pjese e Programit Nderkombetar te Mentorimit MAB

Projekti: MAB – Mentoring Across the Borders – Mentorim pertej kufijve, financuar nga BE, nepermjet Programit Erasmus+

Ne jemi në kërkim të individëve të motivuar midis moshës 20-30 vjeç, të cilët kërkojnë orientim dhe mbështetje ndërsa formohen ne planin personal dhe profesional. Programi ynë i mentorimit ofron një mundësi për t’u lidhur me profesionistë me përvojë ne nivel nderkombetar, të cilët mund të ofrojnë njohuri dhe këshilla se si të arrini qëllimet tuaja.

Qëllimi i këtij programi mentorimi është të krijojë një mjedis mbështetës ku të mentoruarit mund të mësojnë nga profesionistë me përvojë nderkombetare nga Italia, Belgjika, Gjermania, Hungaria, Bullgaria, Qipro, Greqia dhe Shqiperia dhe të fitojnë njohuri të vlefshme në industritë e tyre përkatëse. Ky program është krijuar për të ndihmuar të mentoruarit të zhvillojnë aftësitë e tyre, të ndërtojnë besimin e tyre dhe të krijojnë lidhje domethënëse që mund t’i ndihmojnë ata të kenë sukses në karrierën e tyre.

Kërkesat: Për te marrë pjese ne programin tonë të mentorimit, duhet të jeni midis moshës 20-30 vjeç dhe të demonstroni një përkushtim të fortë per rritjen personale dhe profesionale. Ju duhet të jeni të gatshëm të vendosni qëllime dhe të punoni drejt arritjes së tyre dhe të jeni të hapur për të marrë reagime dhe udhëzime nga mentori juaj. Nese doni te perfitoni mentorim nga mentored nderkombetare, gjuha angleze eshte domosdoshmeri.

Procesi i aplikimit: Për të aplikuar për programin tonë të mentorimit, ju lutemi dërgoni një email në auledavlore@gmail.com me informacionin e mëposhtëm:

  • Emri juaj i plotë, mosha dhe informacioni i kontaktit
  • Një përmbledhje e shkurtër e qëllimeve tuaja personale dhe profesionale
  • Një përshkrim i punës suaj aktuale dhe formimit profesional
  • Një deklaratë që shpjegon pse dëshironi të merrni pjesë në programin tonë të mentorimit.

Ne do ta shqyrtojmë aplikimin tuaj dhe do t’ju kontaktojmë brenda dy javësh për të caktuar një intervistë.

Përfundimi: Programi ynë i mentorimit ofron një mundësi unike për t’u lidhur me profesionistë me përvojë dhe për të fituar njohuri të vlefshme në industrinë tuaj përkatëse. Ne mezi presim të dëgjojmë nga ju dhe t’ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja.