Workshop in Gjirokaster
May 26, 2021
Fundjave ne fshat, Finiq
September 14, 2021

Kick-off meeting, Smenswict

U zhvillua sot KICK OFF Meeting i Projektit SMENSWICT, Projekt i financuar me fonde te Komunitetit Evropian, Programi INTERREG Greece- Albania 2014 -2020. Projekti qe po implementohet nga Bashkia Vlore dhe AULEDA - Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Local, fokusohet tek energjite e rinovueshme, eficienca energjetike ne ndertesat publike, edukimi i komunitetit dhe sipermarrjeve per perdorimin me efektivitet te energjise, krijimin e komuniteteve energjitike dhe hartimin e politikave sociale per grupet e disavantazhuara.