newauleda

November 25, 2021

SOLIS-TAKIMI I 2-të I PARTNERËVE TË PROJEKTIT

Ditën e martë, më 23 nëntor, në ambientet e Hotel Epirus në Sarandë, Bashkia Finiq organizoi takimin e dytë të partnerëve të projektit Solis, në frymën […]
November 15, 2021

Trajnim me nxenesit e shkollave, SMENSWICT

Auleda – Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal Vlorë, në cilësinë e ekspertizës së jashtme për Bashkinë Vlorë në projektin SMENSWICT...
October 27, 2021

Training visit, SMENSWICT Project

On 26.10.202, the Municipality of Vlora organized the Study Visit in the framework of the implementation of the SMENSWICT project...
October 23, 2021

Takimi i dytë i partnerëve, Milestone III

Ditën e premte, në datën 22 tetor Bashkia Finiq organizoi takimin e dytë të partnerëve të projektit MileStone III,
October 13, 2021

60 godina historike të Gjirokastrës së vjetër në telefonin tuaj!

Në përmbyllje të projektit IRC Hermes, Auleda – Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal Vlorë, përfundoi vendosjen...
September 14, 2021

Takim informues HERMES

Takim informues ne kuader te projektit IRC - Hermes, programi Interreg MEd Ballkan, me mesues te shkollave jo publike dhe perfaqesues...
November 25, 2021

SOLIS-TAKIMI I 2-të I PARTNERËVE TË PROJEKTIT

Ditën e martë, më 23 nëntor, në ambientet e Hotel Epirus në Sarandë, Bashkia Finiq organizoi takimin e dytë të partnerëve të projektit Solis, në frymën […]
November 15, 2021

Trajnim me nxenesit e shkollave, SMENSWICT

Auleda – Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal Vlorë, në cilësinë e ekspertizës së jashtme për Bashkinë Vlorë në projektin SMENSWICT...
October 27, 2021

Training visit, SMENSWICT Project

On 26.10.202, the Municipality of Vlora organized the Study Visit in the framework of the implementation of the SMENSWICT project...
October 23, 2021

Takimi i dytë i partnerëve, Milestone III

Ditën e premte, në datën 22 tetor Bashkia Finiq organizoi takimin e dytë të partnerëve të projektit MileStone III,
October 13, 2021

60 godina historike të Gjirokastrës së vjetër në telefonin tuaj!

Në përmbyllje të projektit IRC Hermes, Auleda – Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal Vlorë, përfundoi vendosjen...
September 14, 2021

Takim informues HERMES

Takim informues ne kuader te projektit IRC - Hermes, programi Interreg MEd Ballkan, me mesues te shkollave jo publike dhe perfaqesues...
September 14, 2021

MILESTONES III Partners Meeting

Ne daten 22 Korrik, Auleda - Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal, ne cilesine e ekspertit te jashtem per Bashkine Finiq, partneri zyrtar ne Projektin Milestone III,
September 14, 2021

CREATURES Conference

U permbyll me sukses Konferenca - Ekonomia e Kultures dhe Industrise Kreative, organizuar nga DRTK Vlore partner zyrtar ne projekt dhe Auleda- Agjencia e Zhvillimit
September 14, 2021

Fundjave ne fshat, Finiq

Ditën e shtunë, datë 29 Qershor, ishim në Finiq për të marrë pjesë në aktivitetin “Fundjavë në fshat” të realizuar nga Bashkia e Finiqit, e cila..