About Us

The Local Economic Development Agency

The agency serves about 300,000 residents of Vlora County and operates in an area of 2706 km². Our mission is to provide services and execute initiatives and projects for social, economic, cultural, and environmental development of the region of Vlora to spread the cultural view integration and consolidation of resources, skills, and competencies according to the principles of human development.

Mirela Koci – Executive Director of Auleda

November 25, 2021

SOLIS-TAKIMI I 2-të I PARTNERËVE TË PROJEKTIT

Ditën e martë, më 23 nëntor, në ambientet e Hotel Epirus në Sarandë, Bashkia Finiq organizoi takimin e dytë të partnerëve të projektit Solis, në frymën […]
November 15, 2021

Trajnim me nxenesit e shkollave, SMENSWICT

Auleda – Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal Vlorë, në cilësinë e ekspertizës së jashtme për Bashkinë Vlorë në projektin SMENSWICT...
October 27, 2021

Training visit, SMENSWICT Project

On 26.10.202, the Municipality of Vlora organized the Study Visit in the framework of the implementation of the SMENSWICT project...
LATEST FROM US

Thirrje per aplikim

Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Vlorë, në kuadër të projektit CREATURES, fton të gjithë palët e interesuar që operojnë në fushën e turizmit të aplikojnë me idetë e tyre.

Tender announcement

The Municipality of FINIQ, intends to award a infrastructure & works contract for INFRASTRUCTURE & WORKS – WP4, Del 4.2.1, Del 4.2.2…

READ MORE

Announcments

Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Vlorë, në kuadër të projektit CREATURES…

READ MORE

Publications

Livadhja – Pajisjet e Qendrës Kulturore, Del 3.3.4 -Projekti “RyTHM” -Nxitja e Kreativitetit dhe Lidhja e Aseteve Kulturore Përmes…

READ MORE

Partners